aggódott a felesége

2018.11.07. 17:16

Feladja szenvedélyét George Clooney

A kétgyermekes apuka a családi béke érdekében válik meg méregdrága motorjától.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Valerie Macon

George Clooney-nak meg kell válnia motorjától, felesége Amal ugyanis megtiltotta neki, hogy balesete után ismét azzal közlekedjen. Júliusban motorján ütötték el a hollywoodi filmsztárt Szardínia szigetén. Az 57 éves Clooney A 22-es csapdája forgatásra tartott épp, amikor Costa Corallina közelében elütötte egy autó – írja a hirado.hu.

George ezért Harley-Davidsonját jótékonysági aukcióra bocsájtja, mellyel nem csak a Homes for Troops alapítványnak gyűjt pénzt, de egy jó pontot is szerez ezzel feleségének, aki ezentúl biztosan jobban fog aludni.

A feleség aggodalma teljesen érthető, hiszen George, ha nem is a saját hibájából, de frontálisan ütközött egy kanyarodó autóval, majd lerepülve a motorról méterekkel arrébb ért földet. A sztárt akkor medence zúzódás, kar- és lábsérülésekkel vitték kórházba, és 20 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, de így is szerencséje volt.

Borítókép: Amal és George Clooney az Award gálán

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!