tehetség

2018.06.06. 12:32

Egy egész filmen át nézhetjük Jared Leto Jokerét

Önálló sztorit kap a színész karaktere.

Jared Leto attends the 2018 Vanity Fair Oscar Party following the 90th Academy Awards at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California, on March 4, 2018. / AFP PHOTO / JEAN-BAPTISTE LACROIX

Jared Leto Oscar-díjas színész a 2016-ban bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztagban játszotta Jokert, Batman ádáz ellenségét. A Warner Bros. most ennek a szereplőnek szán egy egész produkciót, a film előkészületei már folynak – osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. A filmben Jared Leto alakítja a főszerepet és executive producerként is jegyzi a produkciót.

Az Öngyilkos osztagot, amelyben szuperhősös képregények gonoszait és antihőseit gyűjtötték csokorba, David Ayer rendezte. A film 746 millió dolláros (202 milliárd forintos) bevétellel zárta globális forgalmazását. A főszereplők között volt Will Smith és Margot Robbie is.

Az új Joker-film mellett a Warnernél készülőben van egy Joker-eredetfilm is, amelyet Todd Phillips rendez, és amelynek főszerepét Joaquin Phoenix kapja.

A stúdió az Öngyilkos osztag egy másik szereplőjének, a Margot Robbie által alakított Harley Quinn-nek is akar egy filmet. A Warnernél jelenleg három képregényfilmen dolgoznak: decemberben jön az Aquaman, áprilisban a Shazam!, novemberben pedig a Wonder Woman 2.

Borítókép: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!