Tényleg sziklakemény

2019.04.18. 16:00

Dwayne Johnsonról nevezték el a világ legfejlettebb tankját

Az amerikai hadsereg Fort Blissben állomásozó első páncéloshadosztálya harcijárművet nevezett el A szikláról.

US actor Dwayne Johnson poses on the carpet arriving for the European premiere of the film Rampage in London on April 11, 2018. (Photo by Anthony HARVEY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anthony HARVEY

Minderről a katonák adtak hírt először a Twitteren, amit maga a művész is megerősített nem sokkal később kedvenc platformján, az Instagramon – írja a hirado.hu.

„Strapabíró, kőkemény, szexi mint a rosseb, és mindig megbízhatóan teszi a dolgát”

– írta Johnson a tankról az üzenetében.

A cikk szerint mivel a világ legfejlettebb tankjaként aposztrofálja a szóban forgó harci eszközt, minden bizonnyal egy M1A2 Abrams harckocsiról van szó, amelynek ára extrák nélkül 4,3 millió dollár (1,3 milliárd forint).

Nem meglepő, hogy a bejegyzés gyorsan több millió lájkot kapott, ám kritikus hangok is megjelentek.

Az egyik kommentelő azt írta, talán nem is olyan vicces, ha az emberről egy szinte mindent elpusztítani képes tankot neveznek el, másvalaki pedig megjegyezte, remélhetőleg soha nem kell éles helyzetben használni ezt a harckocsit. Utóbbi esetben a Peace and Love köszöntés sem maradt el – foglalta össze a reakciókat a cikk.

„If you smell what America's Tank Division is cooking!”

Shoutout to the " target="_blank" rel="noopener">#IronSoldiers assigned to the @Blackhawk_SQDN for naming one of their tanks in homage to the @TheRock.

Hopefully the „People's Champ” will see it and give you guys a shoutout and a retweet!" target="_blank" rel="noopener">#TuesdayThoughts pic.twitter.com/xMm2aKBArS

— 1st Armored Division (@1stArmoredDiv) " target="_blank" rel="noopener">2019. március 12.

Dwayne Johnsont hamarosan Jason Statham oldalán láthatjuk a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című akciófilmben, amelyben vállvetve harcolnak a világbékét fenyegető Idris Elba ellen – olvasható a cikkben.

Borítókép: Dwayne Johnson

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!