Nanushka

2018.09.12. 07:24

Beléphet a magyar divattervező a világhírnév kapuján

Végre megismerheti az egész világ a magyar divatot, hála Sándor Szandrának és csapatának. A divattervező márkája, a Nanushka szerdán mutatkozik be a New York Fashion Weeken, elismerést szerezve ezzel nemcsak a márkának, de hazánknak is.

Budapest, 2009. január 26. Sándor Szandra divattervezõ, a Nanushka márka tervezõ-ügyvezetõje kezében tartja a Jövõ ígérete díjat, amelyet az Ernst And Young Tanácsadó Kft. által felkért független bíráló bizottság döntése alapján adták át 2009. január 25-én a Budapest Marriott Hotelben. MTI Fotó: Földi Imre

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Földi Imre

Világsztárok, modellek és a divatvilág legismertebb képviselői vesznek részt minden évben a New York-i divathéten. Ez az esemény minden divattervező álma. Bemutatni a saját kreációt a divatvilág krémjének, nem követni, diktálni a trendet – írja a borsonline.hu hírportál.

Nanushka-termékek egy budapesti divatbemutatón
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ez az álma hamarosan valóra válik egy magyar lánynak is. A Sándor Szandra által létrehozott Nanushka márka ugyanis szerdán mutatkozik be a New York Fashion Weeken. Szandra olyan nagy nevekkel szerepel majd egy lapon, mint Marc Jacobs vagy Michael Kors. Hihetetlen elismerés ez nemcsak a Nanushka márkának, hanem a hazai divatiparnak is, hiszen az elmúlt években nem akadt olyan divattervező, aki ezen a rangos eseményen képviselhette volna hazánkat.

Ez év tavaszán Nanushka-bolt nyílt Budapesten
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Szandra által tervezett ruhák letisztultsága, minősége és egyedisége már olyan világsztárokat is meghódított, mint például Jennifer Lawrence, Uma Thurman, Hailey Baldwin vagy Dua Lipa. A magyar lány szerdán beléphet a világ legnagyobb divattervezőinek a körébe, Budapest pedig felkerülhet végre a divatvilág nagy térképére.

Borítókép: Sándor Szandra divattervező, a Nanushka márka tervező-ügyvezetője

MTI Fotó: Földi Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában