már 23 évesen anyát játszott

2018.09.27. 15:30

Básti Juli unokára vágyik

Halálos beteg, unoka után sóvárgó asszonyt játszik Orosz Dénes Mimi című új filmjében a Kossuth-díjas színésznő, aki viszont szerencsésnek mondhatja magát: saját bevallása szerint még sosem volt nagybeteg!

Forrás: Vasárnap Reggel

Fotó: hot!

Aki ismeri, tudja Básti Juliról, hogy mennyire aktív, temperamentumos nő. Emiatt is érezte magát annyira elemében, amikor az új filmszerepében hasonló asszonyt kellett megformálnia. Kicsit úgy érezte, mintha a jelleme visszaköszönne a karakterében.

„Emma súlyos szívbeteg, csak napjai vannak hátra – mesélte a Hot! magazinnak a művésznő. – Borzasztóan vágyik unokára, ezért a fia azt hazudja neki, hogy a szomszéd lány az ő gyerekét várja. A mi családunkban az unokakérdés egyelőre nem vetődött fel, a legidősebb fiam, aki a téma kapcsán szóba jöhetne, filmvágóként napi 24 órákat dolgozik. Nem hallottam tőle, hogy unokám volna érkezőben! De persze bármikor lehet belőle apa,

én örömmel állnék a nagymamaság elé!

Jómagam három csodás fiú mamája vagyok. Egyébként már 23 évesen, az Egy hónap falun című drámában játszottam anyát, és a többgyermekes Károlyi Katinka karakterében, A vörös grófnő forgatása idején is elég fiatal voltam még.”

A színésznő szerint a szívelégtelenség nem tréfa dolog, ráadásul állandó halálfélelemmel jár! A filmbeli Emma is rettegve várja, mikor üt az utolsó órája.

Básti Juli és Tenki Réka a Mimi című film forgatásán
Hot!

„Az ismeretségi körömben is szenvednek ebben a betegségben. Én még sosem voltam annyira beteg, hogy a szeretteimnek úgy kellett volna aggódniuk miattam, mint Emmáért a fiának. Nagyon ritkán vagyok beteg, a nyári szabadság alatt zavarok le néha egy kis náthát. Most, a forgatás után két hétre Korfura utaztunk a családommal, de ezúttal szerencsére elkerült a megfázás.”

Borítókép: Hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában