Kelendő a 007-es szerepe

2018.10.18. 09:56

A Trónok harca sztárja lehet az új James Bond

Nem Tom Hardy, nem is Idris Elba: a farkasfiú Robb Stark, vagyis Richard Madden lehet a befutó.

Richard Madden attends the special screening of the Netflix Film 'Ibiza' at AMC Loews Lincoln Square on May 21, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Már a sokadik színész neve röppen fel a szerepre: a nyár elején egy korábbi 007-es, Pierce Brosnan nyilatkozta azt, hogy ő Tom Hardynak adná a szerepet, de olyan pletykák is felröppentek, hogy szükség lenne némi csavarra, így a 26. filmben női ügynök szerepelne. Később kiderült, hogy sem előbbit, sem utóbbit nem tervezik a készítők – számol be a fejleményekről a hirado.hu.

A portál cikke szerint a szerepet visszaadó Daniel Craig helyébe valószínűleg egy eddig nem emlegetett színész lép: a korábbi pletykákkal ellentétben ugyanis Idris Elbának nem ajánlottak fel a szerepet. A producerek a friss információk szerint a Trónok harca Robb Starkját, Richard Maddent akarják a szerepre.

Madden a Trónok harca című sorozat Robb Starkjaként.
Fotó: Wikimedia

A skót színészről pedig már portrét is készített az az Andy Gotts, aki a Bondok szereplőválogatásainak állandó szereplője.

Craig tavaly augusztusban erősítette meg, hogy visszatér a 007-es szerepében. Korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban láthatta a közönség Őfelsége titkos ügynökeként. Utoljára tehát a 25. Bond-moziban láthatjuk, melyet Danny Boyle rendez, és melynek bemutatását 2020. február 14-re tervezi a stúdió – áll a cikkben.

Borítókép: Richard Madden. Forrás: AFP / ANGELA WEISS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!