Székesfehérvár

2015.02.15. 21:01

Szeretetfutás a Halesz ligetben, jótékony céllal

Kétszázan neveztek szombaton délelőtt a III. Székesfehérvári Szeretetfutásra a Halesz ligetben.

Szabó Zoltán

A sportesemény jótékony célt is szolgált: nevezési díj nélkül lehetett indulni, azonban a futók adakozhattak egy beteg velencei kisfiú, Szomor Csongor gyógykezelésére. A befolyt összeget teljes egészében a Velencéért Közalapítvány javára ajánlották fel a szervezők a kisfiú gyógyulása érdekében.

A mozogni, kikapcsolódni vágyókat Pothárn Fanni Sára BSI futónagykövet és csapata várta a Halesz ligetbe. Az előző két futáshoz hasonlóan az indulók ezúttal is két távon haladhattak, amelyet egykilométeres körpályán teljesíthettek. A programon korhatárra való tekintet nélkül bárki részt vehetett, a futók ezúttal is 2, illetve 7 kilométeres távok közül választhattak.

A megnyitó, majd bemelegítés után 10 órakor rajtolt el a 2 kilométert futók mezőnye, őket 10.20-kor követték a 7 kilométert választók. A harmadik alkalommal megrendezett sportos találkozón 200 induló állt a rajthoz, melyből 150-en választották a 2, míg 50-en a 7 kilométeres távot. Ezenkívül Székesfehérvár városa is ajánlott fel különböző díjakat, például a legfiatalabb, legidősebb lány és fiú indulónak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!