Székesfehérvár

2007.07.23. 02:29

Szépségek, limuzinban

Székesfehérvár - Tizenhárom szépséget juttatott a második Velencei-tó Szépe verseny július 28-ai döntőjébe a sztárvendégekből álló szigorú zsűri a szombati fehérvári elődöntőből.

Kovalcsik Katalin

A méltóságteljes nagyságában pompázó, Limo-01-es rendszámú limuzin a székesfehérvári Fehér Palota főbejárati parkolójában szombaton kora este a legtöbb, a közeli bevásárlóközpontba érkező figyelmét lekötötte. A vásárlók többsége azon tanakodott, vajon milyen illusztris vendég érkezhetett a városba. Egy idősebb asszony úgy vélte, bizonyára egy külföldi ország nagykövetét hozták. A diákokból álló csoport tagjai érdeklődve járták körül a gyönyörű limuzint, s ekkor fedezték fel oldalán a feliratot: Velencei-tó Szépe. Ez igen, itt remélhetően csinos lányok lesznek – mondta az egyik fiú. Társaságában lévő barátnője azon percben lekapta mind a tíz körméről, mondván: te csak ne nézegessed ezeket a lányokat . Vagy hazamegyek – tette hozzá a barátnő, mire a fiú megadóan annyit mondott társainak: menjünk máshova bulizni, itt ma úgysem lehet gurítani .

Míg a fiatalok továbbmentek, a Fehér Palota emeletén lévő Five X Bowling Centerben 18 óra előtt már sokan összegyűltek: ismerősök, rokonok, barátok és barátnők szorítottak a szépségeknek. Milyen csinosak – jegyezték meg többen is.

Buda Marci, a Yo! Rádió munkatársa, a verseny sajtófelelőse elmondta: 150 lány jelentkezett, közülük 27-en jutottak tovább az elődöntőbe. Főként Komárom-Esztergom és Fejér megyékből, de Miskolcról és Nyíregyházáról is jelentkeztek a versenyre – húzta alá Buda, aki elmondta: a döntőt július 28-án 18 órától rendezik az agárdi Nádas Diszkóban, ahol Bódi Sylvi zsűrielnök és Zimány Linda fővédnök-műsorvezető – s a szombati elődöntőn is jelen volt Molnár Anikó, a Nagy Ő női sztárja, Erdőhegyi Brigitta énekesnő és Módos Gábor fotóművész – mellett Majka is zsűritag lesz.

A lányok a szombat esti elődöntőben – a sorok között ülők elismerő pillantásai, nem egyszer tapsvihara közepette – elsőként saját utcai ruhában, azt követően pedig fürdőruhában vonultak fel. Az arcokat figyelve különösen nagy tetszést aratott a résztvevők körében két 22 éves hölgy: a 7-es sorszámú nagykarácsonyi Molnár Judit; s a 12-es sorszámú, fehérvári Takácsi Eszter is.

A zsűri szombaton tizenhárom lányt juttatott be a döntőbe. A 19 éves tököli Áschin Zorka; a 23 éves bajai Bere Hedvig; a 19 éves kecskeméti Bugya Dóra; a 22 éves szentesi Farkas Laura; a 19 éves esztergomi Gáspár Henrietta; a 21 éves szentendrei Horváth Tünde; a 23 éves tiszaburai Kontra Klaudia; a 25 éves ruzsai Nagy Hajnalka; a 18 éves pápai Rúzsás Bettina; a 19 éves érdi Szappanos Kitti; a 22 éves fehérvári Takácsi Eszter, s a 23 éves budapesti Tari Györgyi mellett a döntő résztvevője lesz további három lány is, akik a korábbi tatai előválogatóból jutottak be. Az elődöntő után a tizenhat szépség többnapos táborban vesz részt – segítendő felkészülésüket a döntőre, ahol a főnyeremény egy Suzuki egy évig tartó ingyenes használata lesz, a második helyezett egy görögországi utat nyer, míg a harmadik egy laptoppal lesz gazdagabb. Az elődöntő után a szépségek többnapos táborban vesznek részt a versenyig.

Míg a fiatalok továbbmentek, a Fehér Palota emeletén lévő Five X Bowling Centerben 18 óra előtt már sokan összegyűltek: ismerősök, rokonok, barátok és barátnők szorítottak a szépségeknek. Milyen csinosak – jegyezték meg többen is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!