Székesfehérvár

2013.12.04. 13:30

Rengeteg ajándékot gyűjtöttek a kodolányis diákok

Székesfehérvár - Elképesztő mennyiségű ajándékot, adományt adtak össze a Kodolányi János Középiskola diákjai a Jobb Otthon Alapítvány által szervezett Egy doboznyi boldogság gyűjtőakció keretében, aminek láttán az alapítvány tagjai is elcsodálkoztak.

Házi Péter

– Én nagyjából a hatvanadik cipősdobozig számoltam, aztán elvesztettem a fonalat, a csomagok pedig csak jöttek és jöttek. Állítólag egyetlen másik iskola sem volt ilyen eredményes a nemes célú gyűjtésben – újságolta nagy örömmel Mits-Kovács Eszter, a középiskola diákönkormányzatának pedagógus segítője, aki annyit kért a diákoktól, osztályonként egy-egy dobozt töltsenek meg akár játékokkal, akár ruhával vagy édességgel.

A hetedikes Balogh Fanni, Filotás Bettina, Mohai Zita és Vidermann Zoltán éppen a töméntelen csomagot rendezi. Fotó: Házi Péter

A diákok azonban olyannyira lelkesen segítettek, hogy jóval több ajándékdoboz gyűlt össze, amelyet az alapítvány csütörtökön szállít el és kezdi meg a kiosztását négyszáznál is több szegény sorsú gyermeknek.

A kodolányis diákok azt is ráírták a meglepetéscsomagokra, hogy fiúnak vagy lánynak szánják, így az öröm valóban igazi öröm lesz majd a csomag kibontásakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!