Székesfehérvár

2009.09.21. 02:28

Remek bulit csapott az alkalmi kvartett

Székesfehérvár - Szombaton este ugyan nem volt telt ház az ARÉV-csarnokban, de így is kiváló hangulatú volt a Megakoncert.

Bobory Balázs

- Mindig nagy öröm, ha Fehérváron koncertezhetek, hiszen rengeteg élmény köt a városhoz, idejártam ugyanis a József gimibe. Az is boldogsággal tölt el, hogy barátaimmal, Demjén Ferenccel, Somló Tamással és Tóth Verával állhatok együtt színpadra - mondta Charlie még a buli előtt, ekkor már nagyon várta a közönség a nagyszabású koncert résztvevőit. Néhány poénnal fűszerezett vita zajlott a négy művész között, hogy ki kezdjen, végül Somló vállalta magára a nem túl kellemes szerepet, de néhány régi LGT-slágerrel sikerült bemelegítenie a közönséget. Az energiabombaként mozgó Charlie vele, és a másodikként éneklő virtuóz Tóth Verával is duettezett, egyébként mindenki 9-9 számot énekelt. A csattanót Demjén Ferenc szolgáltatta, aki ütemesebb és lírai dalai egyvelegével felejthetetlenné varázsolta az estét.

- Úgy vettem észre, jól érezte magát a közönség. Szeretnénk hagyományt teremteni a koncertből - mondta Tóth András főszervező, a Senator Casino vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!