Székesfehérvár

2016.07.17. 18:23

Meghallgatják a jelentkezőket

Székesfehérvár - Énekelni szeretők és tudók, kórustagok jelentkezését várta az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Kedden kezdődnek a meghallgatások.

Szabó Zoltán

Augusztus 16-án 21 órakor a Nemzeti Emlékhelyen, a Nagyboldog-asszony-bazilika romjai felett adják elő Gioacchino Rossini oratóriumát, a Stabat Matert. Rost Andrea énekes, valamint a Bolsoj vezető szólistái mellett közreműködik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a régió énekkaraiból álló Egyesített kórus. Azok, akik jelentkeztek a felhívásra, és sikeresen szerepelnek a meghallgatáson, egy színpadon énekelhetnek a sztárokkal az Egyesített kórus soraiban. Drahos Béla karmester hallgatja meg őket, az időpont és a helyszín: július 19-e, kedd és július 20-a, szerda 16 óra, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar épülete. (A régi Kodolányi A épülete, Szabadságharcos út 59.) A közös összpróbák időpontjai: augusztus 13-a, szombat: 10-13 és 14-17 óra, augusztus 15-e, hétfő: 14-17 és 21-23 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!