Székesfehérvár

2013.09.11. 10:20

Középiskolás honvédelmi versenyt rendeztek

Székesfehérvár – A város támogatásával honvédelmi napot rendezett az Összhaderőnemi Parancsnokság szeptember 7-én a Bregyó Sportközpontban.

Tihanyi Tamás

A program részeként középiskolás diákok részére honvédelmi akadályversenyt és vetélkedőt rendeztek  nyolc csapat részvételével. Feladat volt az akadálypálya teljesítése, a légpuskalövészet, a kézigránátdobás és a honvédelmi totó.  A győzelmet a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzőiskola „A” csapata szerezte meg a Faller Jenő Szakképzőiskola és Kollégium „Faller” nevű csapata, az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium „Civil osztag” elnevezésű együttese előtt.  A Bugát Pál Szakközépiskola „Különleges osztag” csapata negyedik, az Árpád Szakképző Iskola „Árpád szakasz” csapata ötödik, a Belvárosi I. István Középiskola „Hunyadi” csapata hatodik, a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzőiskola „B” csapata hetedik, a Deák Ferenc  Szakképzőiskola „Kinder maffia” fantázianevű csapata nyolcadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!