Székesfehérvár

2014.08.21. 05:52

Kígyó kúszott a lakásba, a hatóságok nem segítettek

Augusztus 19-én déli 12 órakor egy kígyóféle ment be Székesfehérvár Feketehegyen lévő lakásába – fordult lapunkhoz segítségért szerdán egy olvasónk.

Klecska Ernő

A Kőrösi utcában élő Kálmán Andrea azt állítja, hogy hiába hívta reszketve segítséget kérően a rendőrséget, a gyepmestert, nem kapott segítséget. A rendőrségen adtak ugyan egy számot, mondván az egy állatbefogóé, de az a vonal nem élt. A hölgy ezt követően hívta az élőállat befogót, de ő nem tudott kijönni, de a városi gyepmesteri vonalon se értem el senkit.

Fotó: az olvasó

- Eközben már reszketve tartottam sakkban az állatot a lakásban egy vasvillával, s az 5 éves kisfiam halálra rémült velem együtt. Támadott, sziszegett a hüllő – emlékezett vissza. - Szeretném tudni, hogy milyen lehetősége van a polgároknak ilyen esetben, ha segítségre van szükségük? Rendőrség nem segít, állatbefogó sem, akkor kit hívjunk? – tette fel a kérdést.

Végül már majdnem egy órán át tartotta a vasvillát, nehogy az állat beljebb csússzon a lakásban, amikor is a párja hazaért és ketten „kitessékelték” az úttesten át a szemközti üres telekre.

Azt nem tudják – panaszolta -, hogy milyen hüllővel volt dolguk, s bár lehet, hogy sikló volt, de akkor is érthető a rémület, amikor annyi kígyó szabadon van – fogalmazott.

Lapunk utánanéz annak, mi a teendő ilyenkor, merre indulhat a polgár.

Cikkünk folytatása itt olvasható>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!