Székesfehérvár

2014.03.24. 16:45

Ki kapja a Zentais Gyűrűt?

Székesfehérvár - Ünnepséggel, vetélkedőkkel kezdődött a zentais hét, pénteken az is kiderül, melyik pedagógus kapja a Zentais Gyűrűt.

Házi Péter

Ez már a huszonharmadik a zentais hetek sorában: amint azt Hekeliné Halmos Marianna, a Zentai Úti Általános Iskola igazgatója elmondta, ezen a héten a tanítás is átalakul egy kissé. A megnyitót követően, amelyet Kunos Krisztina juharból faragott szobránál tartottak, egymást érik a vetélkedők, versenyek. Hétfőn a nyolcadikosoknak angol-német nyelvi fordító, míg az 5-6. osztályosoknak mondamondó versenyt szerveztek.

Kedden pedig a legkedvesebb fizikai-kémiai kísérleteiket mutathatják be a diákok, aki régóta készülnek ezekre a látványos kísérletekre. Ha nem sikerül, az sem baj, a diákok elmondják a többieknek, mit hogyan terveztek és együtt találják ki, miért nem jött össze a kísérlet. Szerdán ismét a mondamondásé lesz a főszerep, a 3. osztályosok Szent László műveiből mutatnak be néhányat. Pénteken a Köfém művelődési házban adják át a Zentais Gyűrűt, amelyet a hagyományokhoz hűen a pedagógusok szavazatai alapján az intézmény egyik tanára vehet át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!