Székesfehérvár

2015.06.10. 17:46

Jutalmazzák a jól teljesítő diákokat

Székesfehérvár – A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány 28 fehérvári alap- és középfokú oktatási intézményben támogatja a tanév végi jutalomkönyvek és oklevelek kiosztását.

A kezdeményezésről Cser-Palkovics András polgármester, Török Szabolcs, a KLIK Székesfehérvári Tankerületének igazgatója és Laufer Tamás, a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kuratóriumi elnöke közös sajtótájékoztatón számolt be a Városháza kistanácstermében. Az Alapítvány által kezdeményezett cél megvalósításához fehérvár Önkormányzata is támogatást nyújt.

A programhoz csatlakozó 28 intézmény részvétele egyértelműen bizonyítja, hogy a most elindított program kiváló lehetőség a jól teljesítő diákok jutalmazására – fogalmazott a sajtótájékoztatón Cser-Palkovics András.

„Nagyon boldog vagyok amiatt, hogy újra egy olyan civil kezdeményezés mellé állt Székesfehérvár, amely a város szempontjából nagy jelentőséggel bír" – fogalmazott Laufer Tamás, aki azt is közölte, hogy összesen 1715 tanulót tudnak megjutalmazni a program keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!