Székesfehérvár

2014.03.22. 13:52

Fodor Gábor Székesfehérváron: Vállalni kell a politikai vitákat

Fodor Gábor szerint a demokratikus értékeket szem előtt tartva kell a politikai vitákat vállalni.

Miskei Anita

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke járt szombaton a megyeszékhelyen. Arra hívta fel a figyelmet, mindennél fontosabb, hogy a politikusok megtiszteljék  a választópolgárokat, s kiálljanak, ha vitára invitálják őket. Ezt emelte ki Székesfehérvár tekintetében is, ugyanis Márton Roland önkormányzati képviselő bár múlt kedden vitára hívta Vargha Tamást, nem kapott választ. Hasonlóképpen Mesterházy Attilához, akit Orbán Viktor utasított vissza.

Fodor Gábor hangsúlyozta, egy demokratikus szerveződés képviseletében fontosnak tartja, hogy harcoljon azért, legyenek kérdések, viták, ezzel mutatva meg a választópolgároknak azt, hogy a felmerülő problémák megoldására van tervük a politikusoknak. Hozzáfűzte, választ kell adni a lakosoknak, meg kell győzni a választópolgárokat. Elfogadhattalan, ha egy politikus nem áll ki, nem vállalja a vitát, hiszen mindannyiuknak lehetnek alternatívái. Éppen ezért támogatja mind a 106 körzetben a jelölteket, s arra bíztatja őket, hívják vitára, beszélgetésre ellenfeleiket. Mert a demokratikus értékrend szellemében ez elvárható mindannyiuktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!