Székesfehérvár

2014.12.20. 17:15

Fluor Tomi örömöt és csokit ajándékozott

Fluor Tomi is csatlakozott egy országos adománygyűjtő akcióhoz, és ajándékcsomagot helyezett el péntek délután a szívekkel díszített karácsonyfa alá.

Buthy Lilla

December 23-áig az Auchan nagyáruházban felállított Szeretetpontra várnak adományokat, amit a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakóihoz juttatnak el a szervezők.

Fluort rajongói várták, akik követve példáját, ajándékokkal érkeztek. Alapvetően szeretek odaállni jó ügyek mellé. Az UNICEF nagykövete is vagyok, szívügyem, hogy a nélkülözőkön segítsek. Egész évben, de ilyenkor, ünnepekkor különösen fontos, hogy gondoljunk a többiekre is. Érzem a súlyát ennek a hatalomnak, amit egy jó ügy érdekében tudok használni, amivel élni tudok. Jó érzés, amikor felhívhatom az emberek figyelmét arra, hogy akár egy kóla árával is tudnak segíteni. Apróságokkal is lehet nagyot lépni mondja Karácson Tamás, aki azt is elárulja, csokoládé van az ajándékcsomagjában, ezzel szeretne mosolyt csalni a rászorulók arcára.


Karácson Tamás, alias Fluor Tomi közösségi oldalán buzdította rajongóit, segítsenek ők is
Fotó: Molnár Artúr

Fluor a karácsonyt, ahogy minden évben, Székesfehérváron tölti a családjával.

- Anyukáméknál punnyadok majd, és jókat eszem. Talán unalmasnak tűnhet, de tény, az én karácsonyom sem különbözik másokétól. Annyiban talán igen, hogy hagyományosan december 23-án elmegyünk a Dorka partyra. Ünnepelni fogunk, ez lesz a tizedik ilyen buli, jubilálunk. Mi tulajdonképpen egy nagy banda voltunk régen, csak szétszóródtunk. Karácsonykor mindenki hazajön, és ez a buli jó apropó, hogy találkozzunk - teszi hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!