Székesfehérvár

2013.01.16. 16:09

Farsangi bál a rászorulóknak Székesfehérvár

Az eseményre 150 mélyszegénységben élő család kapott meghívót. Az estet február elsején, a Kodolányi János Főiskola főépületének éttermében tartják meg a szervezők.

Kajdi Erika

A hagyományos eseményt a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA) és az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület (ICSKE) szervezi meg azoknak a családoknak, akikkel kapcsolatban állnak. A meghívottak már fél négytől érkezhetnek a regisztrációra, maga az esemény pedig négytől kezdődik meg.

Fellépnek Varga László és Czédulás Felícia táncdalénekesek, akik élő zenével szórakoztatják a közönséget. A gyerekek számára jelmezversenyt szerveznek, s lufihajtogató művész is gondoskodik a jó hangulatról. A támogatók jóvoltából, az est folyamán olyan nyereményeket sorsolnak ki tombolán, melyeket a családok nem tudnának megvásárolni önerőből. Az este hattól kezdődő vacsora végeztével tartós élelmiszerekből álló ajándékot is kapnak a rászorulók. Az esemény fővédnöke Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere lesz. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok a védnökség mellett támogatja is a rendezvényt. A másik védnök pedig a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályának főosztályvezetője, Kincses Zsolt Dávid lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!