Székesfehérvár

2015.08.02. 17:21

Egyéves lett a Koronás - Egész napos programokkal ünnepeltek Székesfehérváron

Székesfehérvár - Tarka forgataggal találkozott, aki szombaton a város kedvelt gyermekparkjába ment. Még az időjárás is a támogatók között volt.

Kocsis Noémi

A Koronás Parkba a megnyitástól mostanáig már több, mint 237 ezren léptek be. A családok népszerű közösségi parkjának egyéves évfordulóján hamisítatlan születésnapi zsúrral ünnepeltek a résztvevők. Az eseményen Cser-Palkovics András polgármester a hatalmas, 360 szeletes tortából az első szeletet Jákob Hannának, a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda 5. osztályos tanulójának nyújtotta át, de mindenki örömmel eszegette a Trüffel, Mozart, Sacher és Eszterházy ízesítésű, négyemeletes csodafinomságot.


Apróságok, nagyobbacskák és persze szülők... ilyen egy igazi családi szülinap, egy családias szombaton: ezúttal jeles volt az alkalom, hiszen az „ünnepelt” már egyéves Fotó: Simon Erika

Az egyéves születésnapot változatos programok, például a Makám együttes koncertje tarkította, de volt Középkori Kaszinó és természetesen a gyerekek ismét kézműveskedhettek a program elején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!