Székesfehérvár

2013.12.04. 16:05

Dupláztak a tópartisok

Székesfehérvár - Másodszor rendezett városi történelem vetélkedőt a Deák szakképző iskola. Azok a tópartis lányok nyertek, akik tavaly is.

B. Kiss László

Tavaly Deák Ferenc és a reformkor, az idén 1956 Fejér megyei és fehérvári eseményei adták a témáját annak a városi történelem vetélkedőnek, melyet a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola hirdetett meg. Tíz csapat indult a vetélkedőn, amelynek feladatai – miként azt a szervezőtől, Salamon Imre Henrik tanár úrtól megtudtuk – az emelt szintű érettségivel felértek.

A nyertes tópartis csapat tagjai: Trampler Tímea, Szakál Borostyán, Radó Réka, Keszi Gréta. Fotó: B. Kiss László

Az eredményhirdetést szerdán tartották, a díjakat Schmidt Flórián, a Deák igazgatója nyújtotta át. Harmadik helyen a versenyt rendező szakképző iskola tizedik osztályosokból álló csapata, második helyen az I. István tanulói, Orosz Éva tanítványai végeztek. Az első helyet a Tóparti gimnázium 12. B. osztályosai – Trampler Tímea, Szakál Borostyán, Radó Réka és Keszi Gréta – szerezték meg. Ők négyen nyerték meg tavaly is a vetélkedőt, mindkétszer Monostori Tibor készítette fel őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!