Székesfehérvár

2014.02.28. 16:10

Kacajjal hívogatták a tavaszt

Székesfehérvár - A legkülönfélébb lények szállták meg pénteken a Viktória Rehabilitációs Központot. Lehetett látni ördögöt, varázslót, és tündért, de még egy púpos, járókeretes nyugdíjas klubbot is.

Sebestyén Lilla

A megyei Gyermekvédelmi Központ nevelőhálózatának farsangi rendezvényén egymást követték a kreatív jelmezbe öltözött gyermekek. A többség még egy kis műsorral is megörvendeztette a három fős zsűrit, akik elbűvölten nézték végig a mosolyfakasztó produkciókat és értékelték a porontyokat.

A 2014 Nyugdíjas Klub vezetői és egyben a gyermekek nevelőszülei Vörös Mária és Drexler Hajnalka csapatának rendkívül ötletes jelmez együttesére a 3D-s szemüvegek tették  fel a pontot (Fotó: Tósoki Attila)

A bál legfőbb célja természetesen a télűzés mellett hogy minden gyermek boldogan menjen haza, így arra törekedtünk, hogy az élmény mellett, valami aprósággal is megajándékozzuk a kicsiket mondta el Deresné Tanárki Mária, a központ igazgatója, aki hozzátette: A rendezvény évek óta a hagyomány és hatalmas siker.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!