Székesfehérvár

2016.09.21. 19:25

Betonozás éjszaka? Olvasónk nem aludt, a beruházó szerint nem lesz több ilyen

Székesfehérvár - Két napja nem tud aludni olvasónk, mert állítása szerint éjszaka folyik a betonozás a szomszédjukban, ahol egy társasház épül.

Házi Péter

Olvasónk videót és fotót is készített arról az abszurd jelenségről, hogy hajnali kettőkor reflektorfény mellett dolgoznak a munkások és egy munkagép az egyik Móricz Zsigmond utcai társasház építésén. A gond csak az, hogy a zajtól, amely hajnali négyig is kitart, a lakók képtelenek aludni, pihenni. Meddig tart még ez? - tette fel a kérdést panaszosunk.

Éjszaka zajlott a beton elsimítása, az ígéret szerint nem lesz több ilyen (Olvasói fotó)

Nos, a beruházó szerint több éjszakai munkavégzés már nem fordul elő. Amint ugyanis Szalay Ákostól, a beruházó cég ügyvezetőjétől megtudtuk, a rossz idő miatt csúszásban volt a kivitelező, a beton ezért később érkezett meg, azt muszáj volt még a megkötése előtt elsimítani, hiszen reggelre a beton már megkötött volna. Ez a munkafolyamat zajlott állítása szerint egyetlen éjszaka, ezen túl legfeljebb a betont locsolták a következő éjszaka. Mint mondta, nem lesz több ilyen éjszakai munkavégzés, a lakók nyugalmát nem fogják zavarni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!