Székesfehérvár

2009.09.24. 02:29

Az új tulajra nincs panasz

Székesfehérvár - Az üzlet átvétele, január óta egyetlen lakosági panasz nem volt arra a Balatoni úti vendéglátóhelyre, melyről tegnap írtunk a nyitva tartási rendelet kapcsán.

Házi Péter

- Meglepődve olvastam a Hírlapban megjelent írást, miszerint öt éve küzdenek a Sziget utca 1-3. lakói a szomszédos vendéglátóhely zaja ellen. Én csak januárban vettem át a hely üzemeltetését, s azóta egyetlen lakossági panasz, bejelentés sem érkezett az önkormányzathoz ellenünk - reagált a lapunkban tegnap megjelent írásra a Balatoni úti szórakozóhely tulajdonosa. Hozzátette, már a nyitáskor megcsináltatta a hangszigetelést, térkamerákat szereltetett fel, s egy biztonsági szolgálattal is tartja a kapcsolatot, hogy ne legyen semmiféle gond.

- Fontos leszögezni, az éjszakai átmenőforgalom, az esetleg hangoskodó járókelők nem tőlünk jönnek ki, ám a lakók ezt könnyen összemoshatják a mi vendégkörünkkel. Mi továbbra is igyekszünk éppen az itt élőket kiszolgálni, s törekedünk arra, hogy a környezetbe illeszkedően, azt nem zavarva működjünk - tette hozzá a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!