Székesfehérvár

2014.02.28. 17:30

Az ellenőrzések érdeklik

Székesfehérvár – Az MSZP megyei elnöke pénteki sajtótájékoztatóján kérdéseket tett fel, amikre választ vár.

Tribolt Lajos

Horváth András, az MSZP megyei elnöke sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Perkátán a közmunkások között, önkormányzati intézmény területén gyűjtöttek – vélhetően – Galambos Dénes számára aláírásokat. A kifogást elutasították, mondván munkaszünet volt. A szocialisták szerint a munkaszünet a munkaidő része. Állítólag a tanuk szerint az íveket Bogó Anikótól, a művelődési ház vezetőjétől kapták kapták. Ő L. Simon László politikai munkatársa volt. Horváth szerint vagy az igazgatói, vagy az aktív kampánymunkáról kellene lemondania. Az íveket pedig nyilvánosságra kellene hozni.

Horváth András Galambos Dénes kormánymegbízottól szeretné megtudni, hogy a megyei Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság szakemberei mikor jártak utoljára a Mészáros Lőrinc által is tulajdonult göböljárási szarvasmarha telepen, s megfelelőnek találták-e az állattartás körülményeit. Azt is szeretnék tudni, hogy Mészáros Lőrinc cégének tavaly mire fizettek ki 7,4 millió forint sertésjóléti támogatást. Hány sertés volt hivatalosan bejelentve és mikor ellenőrizték őket?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!