Székesfehérvár

2015.06.05. 18:41

Aranyos Dzsembori

Székesfehérvár - Egy különleges gyermeknappal zárták az Arany János iskola fennállásának ötvenedik évfordulója alkalmából megtartott programsorozatot.

Sebestyén Lilla

Az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI fennállásának 50. évfordulója alkalmából rendezett programsorozat záróünnepségét tartották pénteken.

Az iskola tanítványai a jubileumi és gyermeknapi rendezvényt azzal nyitották meg, hogy egy kis műsorral köszönetüket fejezték ki tanáraiknak a közelgő Pedagógusnap alkalmából
Fotó: Molnár Artúr

A gyermeknappal összekötött dzsemborit ugrálóvár, vonatozás, hangszeres bemutató fűszerezte az udvaron, ahol az intézmény növendékei egy kis műsorral is kedveskedtek a vendégeknek, felcsendült a Valahol Európában darab A zene, az kell szívfacsaró dala a gyermekek és tanáraik hangján, és a műsor után az ötven év tiszteletére a kicsik lufikat engedtek az égbe. A rendezvény legfontosabb üzenetét Bartyik Mihályné, igazgatónő fogalmazta meg az előadás után: Közös a világunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!