Székesfehérvár

2014.09.02. 18:20

A PM Márton Roland mögött

A Párbeszéd Magyarországért párt is Márton Rolandot támogatja a fehérvári választáson.

Tribolt Lajos

A Párbeszéd Magyarországért (PM) párt társelnöke, Szabó Tímea keddi székesfehérvári sajtótájékoztatóján elmondta, hogy ők is támogatják Márton Roland polgármesteri jelöltségét az MSZP és az Együtt mellett. Szerinte a jelölt ahhoz az új generációhoz tartozik, akik valódi korszakváltást szeretnének. A PM-es politikus szerint olyan vezetés kell Fehérváron, amely stadion és presztízs beruházások helyett a valódi munkahelyek megteremtésével, a közbiztonsággal, az óvodákkal és iskolákkal foglalkozik. A politikusnő bemutatott egy másik jelöltet, a Bicske polgármesteri tisztéért induló Szilágyi Lászlót, aki egyúttal a párt megyei listavezetője. Az összes baloldali párt és a Magyar Cigány Fórum támogatásával induló polgármester-jelölt korábban országgyűlési képviselő volt az LMP színeiben. Az ő programjában fontos a szegénység felszámolása, a tényleges munkahelyek teremtése, olyan vezetés kialakítása, ahol nem a mutyi dönt.

A jelölt elmondta, hogy a helyi romákat kamu munkákkal foglalkoztatják, érdemi nem akad. A környék látványos, az embereken nem segítő beruházásait pedig mindig ugyanaz a vállalkozói kör nyeri el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!