Székesfehérvár

2015.12.18. 20:24

A Mozaikkereső játék nyertesei

Székesfehérvár - Átadtuk Mozaikkereső játékunk nyereményeit pénteken a szerencsés Fejér megyei előfizetőinknek.

Szabó Zoltán

Az 1 millió forint értékű vásárlási utalványt Kocsisné Kovács Kinga fehérvári olvasónk nyerte. A 250 ezer forintos utalvány a jenői Németh Ferencé lett. Videokamerát nyert Sütőri Tamásné, Polgárdiból. Ők tegnap délután vették át szerkesztőségünkben nyereményüket. Rajtuk kívül videokamerát nyert Cserenyecz Béla Endréné fehérvári, wellness szállást özv. Győri Jánosné sárbogárdi, Pálinkás István sárosdi, Mosoni Istvánné fehérvári olvasónk.



Németh Ferenc, Sütőri Tamásné és Kocsisné Kovács Kinga

Fotó: Koppán Viktor

A Pannon Lapok Társasága napilapjainak olvasói közül évről évre rengetegen csatlakoznak a mozaikkereső játékhoz, amelynek zárásaként - sorsolást követően - értékes ajándékokkal lepjük meg a szerencsés nyerteseket. Az idei őszi játékunkon mintegy 33 ezren vettek részt, s közülük Horváth Tibornénak kedvezett leginkább a szerencse, ő vehette át a fődíjat, egy magas felszereltségű Renault Clio Grandtour személyautót. A mozaikkereső sorozat főnyereménye amúgy nem először került Zala megyébe.- Nagyon boldog vagyok, óriási meglepetés volt a hír, eleinte nem is hittem el, hogy én nyertem. Előfizetője vagyok a Zalai Hírlapnak legalább 30 éve, minden alkalommal részt veszünk a játékon, de a szerencse most először kedvezett nekünk. Gyönyörű az autó, ez egy nagyon szép ajándék a családnak - fogalmazott a nyertes az átadáson, amelyet pénteken rendeztünk a szombathelyi márkakereskedésben. Előbb Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője gratulált és továbbra is a lap olvasására buzdította a nyertest, majd Bogdán György hirdetési igazgató mondott köszönetet a játékban való részvételért Horváth Tibornénak, valamint az autót biztosító partnernek, Baumgartner Tibornak. Az átadáson elhangzott: PLT lapjai amellett, hogy naponta értékes és érdekes információkat, olvasnivalót kínálnak, gyakran szereznek örömet nyereményjátékokkal is az olvasóknak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!