Székesfehérvár

2014.08.28. 18:25

Önkormányzat 2014: A DK jól halad Fehérváron az ajánlások összegyűjtésében

Székesfehérvár – Az Alba Pláza előtt gyűjtött aláírásokat és tartott sajtótájékoztatót a Demokratikus Koalíció.

Tribolt Lajos

A Demokratikus Koalíció (DK) fehérvári szervezete megkezdte az aláírások gyűjtését mind a 14 egyéni körzetben és a polgármester-jelöltnek is, sőt a Plázánál megforduló vidékiek körében a megyei listára is – mondta el tegnapi sajtótájékoztatójukon Jávor Sándor a Demokratikus Koalíció városi elnöke.

Csabai Béla polgármester jelölt elmondta, hogy ismertségének köszönhetően jól megy az aláírások gyűjtése. Hangsúlyozta, hogy a jelöltség megszerzése után is hajlandóak a baloldali erőkkel a koordinált együttműködésről tárgyalni. Ez azt jelenti, hogy kölcsönösségi alapon visszalépésről is hajlandóak lennének tárgyalni.

A jelenlévő Kolber István országos elnökségi tag elmondta, hogy országosan a DK és a többi baloldali ellenzéki párt együttműködése a tipikus, kár, hogy Fehérváron nem így van. Ők egyébként már tavasszal is az együttműködést szorgalmazták. A fehérvári jelöltjükről kifejtette, hogy még miniszter korából ismeri, amikor Csabai Béla az ország egyik legtekintélyesebb építőipari vezetője, menedzsere volt. Hozzátette, most is építeni kell, csak éppen társadalmi szinten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!