Székesfehérvár

2017.03.31. 19:55

A szövetség új elnöke

Székesfehérvár - Éves beszámoló közgyűlését tartotta az Esélyek Háza egyik legfontosabb idősügyi partnere, a Nyugdíjas Szervezetek "Életet az Éveknek" Fejér Megyei Szövetsége.

Civil Tudósítónktól

A közel száz klubot képviselő küldöttek meghallgatták Rubina Sándor elnök 2016. évi beszámolóját. A szavazásra jogosult megjelentek az elnök mellett ötfős elnökség és három tagból álló ellenőrző bizottság tagjelöltjeire adhatták voksukat. A résztvevők elfogadták a 2016-os évre vonatkozó beszámolót, majd egyeztették a 2017-es programokhoz kapcsolódó feladatok megosztását. Az „Életet az Éveknek" Fejér Megyei Szövetségébe 72 klub tartozik, 3000-3500 fővel. A rendezvények telt házzal működtek, külsős előadók és a klub tagsága tartotta az előadásokat, ünnepségeket. A közgyűlésen megjelent Hegyesiné Orsós Éva, a Nyugdíjas klubok és Idősek „Életet az éveknek" Országos Szövetség elnök asszonya is. Méltatta Rubina Sándor elnök munkáját. Mint mondta, Fejér megye hozzájárult a nyugdíjasok nagycsaládérzéséhez. Szólt továbbá az elnök asszony a klubvezetők kiváló munkájáról, a baráti kapcsolatok erősítéséről.

A megyei szövetséghez 72 klub tartozik, közel három és félezer fővel, sokan jöttek a közgyűlésre Fotó: Márkus Hilda

Oklevéllel is elismerték Gergely Józsefné, Tóth Sándorné, Bodó Józsefné klubvezetők munkáját. Rubina Sándor bejelentette lemondását, melyet a tagság elfogadott. Új elnöknek Greskó Gábornét választották. Az új elnökségi tagok: Mezei Istvánné, Balog Istvánné, Dömsödi Jánosné, Király Antalné. Megköszönték Rubina Sándor lelkiismeretes munkáját, majd oklevelek, ajándékok átadása következett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!