Székesfehérvár

2015.02.20. 13:37

Snowboard bajnok fehérvári tűzoltó

Téli Sportnapot rendezett a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület február 19-én, csütörtökön Kékestetőn. A tűzoltók snowboard versenyén Berta Bence tűzoltó törzsőrmester, székesfehérvári hivatásos tűzoltó megvédte 2013-as bajnoki címét.

Fotó: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az egész napos rendezvénysorozatra tizenkét megyéből közel százan jelentkeztek. A sí- és snowboard versenyzőknek időre kellett lesiklaniuk a 800 méteres pályán. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából Berta Bence tűzoltó törzsőrmester, székesfehérvári hivatásos tűzoltó férfi snowboard kategóriában az első helyezést érte el, ezzel megvédte 2013-ban szerzett bajnoki címét. Hadlaczki István tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársa a 35 év feletti férfi sí kategóriában a negyedik, míg Braun György tűzoltó hadnagy, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnoka szintén snowboardban a hetedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!