Székesfehérvár

2014.04.14. 18:47

Az érzelmekre is hatni akarnak

Az MSZP megyei elnöke értékelte a választást, és gratulált a győztes Fidesznek.

Tribolt Lajos

– Köszönöm azoknak, akik önkéntesként dolgoztak a kampányunkban, köszönöm annak a több mint 50 ezer embernek, akik a kormányváltókra szavaztak – kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Horváth András, az MSZP megyei elnöke. Egyúttal gratulált a Fidesznek a választási győzelemhez, hozzátéve, reméli, jobban fogják képviselni a településeken élők érdekeit, mint eddig.

A választásokról szólva kifejtette, hogy a pálya lejtett, mivel a Fidesz nem kapott annyi szavazatot, mint a többi párt együtt, mégis kétharmada lett, az új választási rendszernek köszönhetően. Ugyanakkor elismerte, hogy az MSZP nem tudta megszólítani a választók millióit.

A tanulság levonására nincs sok idő, hiszen elkezdődött az uniós kampány. A megyei elnök kifejtette, hogy az önkormányzati választásokra próbálnak úgy felkészülni, hogy a kampányuk ne csak az észre, de az érzelmekre is hasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!