Székesfehérvár

2009.02.20. 03:28

Érdemi munkát, üzenés nélkül!

<b>Székesfehérvár</b> - Elfogadja az új többséget <em>Warvasovszky Tihamér</em>, aki elítéli a pártok sajtón keresztüli egymásnak üzengetését, és eltökélt abban, hogy rövid időn belül legyen költségvetése Fehérvárnak.

Házi Péter

Az elmúlt napok kommunikációs pengeváltásaira reagált szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Warvasovszky Tihamér, Fehérvár polgármestere, aki leszögezi, hogy a gazdasági válságban, amikor több ezer ember félti munkahelyét, az ő felelőssége, hogy működőképes várost irányítson, amely segíti a nehéz helyzetbe kerülő fehérváriakat, és folytassa a már megkezdett fejlesztéseket.

Az egész város polgármestere vagyok, nem valamelyik frakcióé vagy politikai párté. Harmadik ciklusát töltő polgármesterként már dolgoztam jobboldali és baloldali többségű testülettel is. Az új többséget most is elfogadom, és kész vagyok együttműködni valamennyi frakcióval a város töretlen fejlődése érdekében. A közgyűlési napirendek egyébként sem jobb- vagy baloldaliak, hanem várospártiak, a demokrácia működése alapján pedig mindig a többség dönt - fogalmazott Székesfehérvár polgármestere, aki minden frakciót arra kér, fejezzék be a sajtón keresztüli üzengetést, és a politikai csatározások helyett dolgozzanak együtt a városért. Warvasovszky eltökélt abban, hogy rövid időn belül elfogadott költségvetése legyen Fehérvárnak, mert ezen múlik a város jövője.

Úgy tudjuk, ennek érdekében ma ismét találkoznak a pártok, a fejleményekről - amennyiben lesz érdemi előrelépés - természetesen beszámolunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!