Szabadbattyán

2014.06.16. 14:35

Mit tudunk mi? - Szabadbattyáni diákgála

Szabadbattyán - Ha itt lennél velem A Csillámpor együttes Republic-dallal nyitott, a lányok, fiúk Cipő felejthetetlen dalát énekelték.

V. Varga József

Huszonegyedik alkalommal rendezték meg a Gróf Batthyány Lajos Általános Iskola tanév végi kulturális seregszemléjét a művelődési házban. A Mit tudunk mi? gálaműsor huszonkét produkciójában csaknem száz diákot láthatott a közönség. Vers- és prózamondás, ének, énekkar, néptánc, színpadi jelenet, táncos produkció szerepelt az iskola egész évi kulturális programjainak csokorba gyűjtött „sűrítményében”. A gyerekek kitettek magukért, felkészítő tanáraik együtt izgultak velük. Wass Albert: A láthatatlan lobogó versét a végzős Mike Szimonetta tolmácsolta; Roald Dahl televíziózással kapcsolatos tanácsait a negyedikes Turóczky Anna osztotta meg diáktársaival; az Árvácska néptánccsoport játékfűzéssel és ugróssal készült. Rebbenő szemmel ülök a fényben Radnóti Miklós: Bájoló című megzenésített versét az ötödik osztályos Kovács Orsolya énekelte. Kodály Zoltán: Háry János daljátékából a harmadikos Dabóczy Hanna énekelt három népdalt. A finálé nagyot szólt, a hetedikesek nem bízták a véletlenre a dolgot. Psy: Gangnam Style rekorder dalára ropták a táncot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!