Sportvilág

2009.09.21. 02:29

Válogatott mérkőzés, Cozmára emlékezve

Székesfehérvár - A meggyilkolt Marian Cozmára emlékezve játszott egymással Nagyváradon Románia és Magyarország férfikézilabda- válogatottja. A találkozón a hazaiak győztek.

Matók János

Románia-Magyarország 31-30 (16-16), Nagyvárad, 1300 néző. Vezette: Herdea, Marta (románok).

Románia: Stanescu - GHIONEA 9/4, Novanc 2, Onyejke 1, Simicu, MIHALCEA 4, Sania, csere: Popescu (kapus), Georgescu 2, CSEPREGHI 4, Rohozneanu 1, Fenici, SABOU 3, STAMAE 4, Muresan, Giotoiu 1. Megbízott szövetségi kapitány: Petru Ghervan.

Magyarország: MIKLER - Iváncsik T. 2, KRIVOKAPICS 9/3, Zubai 1, EKLEMOVICS 4, Katzirz 1, Iváncsik G. 2/1, csere: LISZKAI (kapus), HALÁSZ 4, Harsányi 1, Nagy K. 2, Gulyás 2, Herbert, Díaz 2, Schuch. Szövetségi kapitány: Csoknyai István.

Az új szövetségi kapitány, Csoknyai István mellett először játszott a válogatottban a szegedi Krivokapics Milorad, és erre a találkozóra visszatért a nagy öreg Díaz Ivo is. A végig kiegyenlített találkozón a hazai csapat az utolsó másodpercekben győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!