Sportvilág

2014.06.06. 14:10

Stadionbúcsúztató csata a Puskásban

Az utolsó mérkőzését játssza szombaton a magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Stadionban, mielőtt a létesítményt elkezdik átépíteni. Az ellenfél Kazahsztán csapata lesz.

Bobory Balázs

Remélhetőleg lehet nem egészen három nap alatt gyökeres fordulatot elérni.

A magyar válogatott szerdán kritikán aluli teljesítményt nyújtott az albánok elleni 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen, amely után a csapatot hatalmas füttykoncert kísérte az öltözőbe és a publikum Pintér Attila szövetségi kapitányt sem kímélte. A szakember a nemzeti tizenegy eddigi összecsapásain számtalan játékost próbált ki, de még sejteni sem lehet, hogy ez az alakulat hogyan lehet majd sikeres az ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezők során.

Talán a kazahok ellen már látunk biztató jeleket. Az ellenfél jelenleg a 124. a világranglistán és egészen biztos, hogy még az albánoknál is gyengébb játékerőt képvisel. Ha ellenük sem sikerül önbizalomnövelő produkcióval előrukkolni, akkor törhetik a fejüket a továbbiakon a magyar futball vezetői...

A válogatott játékosai csütörtök délutántól péntek délig szabadprogramot kaptak. Az albánok ellen látott csapathoz képest lesz változás szombaton, Stieber Zoltán már nem szerepel a piros-fehér-zöldeknél. A helyére kiszemelt Lovrencsics Gergőt sérülés akadáloyzhatja a játékban, a Lengyelországban légióskodó szélsőnek a térde fáj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!