Sportvilág

2009.08.15. 02:29

Remekül szerepeltek a hölgyek az öttusa-világbajnokságon

London - Mind a négy magyar induló - Kovács Sarolta, Cseh Krisztina, Vörös Zsuzsanna és Gyenesei Leila - bejutott a vasárnapi döntőbe a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében.

Fejér Megyei Hírlap

A pénteki selejtezőben a 60 résztvevő két csoportban küzdött, a finálés szereplés lehetőségéért az első 18-18 között kellett végezni. A fehérvári Kovács Saci az A-ban rendkívűl érett versenyzéssel a második, ugyanitt a csapatversenyben nem érdekelt Cseh hatodik, a B-ben a két Alba Volán versenyző, Gyenesei harmadik, Vörös pedig tizedik lett. A fináléban hat válogatott szerepelhet háromfős, komplett csapattal, a magyaroké mellett még az oroszoké, a briteké, a cseheké, a németeké és a kínaiaké. Szombaton a férfiak hagyományos versenyének döntőjét rendezik, a 36 fős mezőnyben ott lesz Marosi Ádám, Németh Róbert és Tibolya Péter. A magyar válogatott mellett még a cseh, a litván és az orosz csapat lesz teljes létszámú, így nagy az esély az éremszerzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!