Sportvilág

2009.04.30. 02:29

Péntek 19 óra: FC Fehérvár-ZTE rangadó

Székesfehérvár - Kedd után pénteken 19 órakor is pályára lép az FC Fehérvár: a Sóstói Stadionban a Zalaegerszeg lesz a vendég.

Matók János

Két keddi mérkőzés, de micsoda különbség! Hiszen az FC Fehérvár - köszönhetően Sebők Zsolt parádés védéseinek, továbbá Alves góljának is - idegenben 1-0-ra legyőzte a Paks csapatát. A másik véglet: 13 veretlen mérkőzés után a tabellán harmadik helyezett Zalaegerszeg, hazai környezetben kiütéses, 7-2 arányú vereséget szenvedett el a Győrtől. Mi a közös a két keddi meccsben? Hát az, hogy a tabellán 5. helyezett Vidi május elsején, pénteken 19 órakor a Zalaegerszeget látja vendégül a Sóstói Stadionban. Két eset lehetséges a forduló rangadóján, az egyik: a kiütés állapotában lévő ZTE az FC Fehérvár ellen is kapitulál. A másik: a zalaiak kijötek a sokkból, és nagy csatára késztetik a hazai csapatot.

- Mindegyik variáció lehetséges, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a saját játé-kunkat produkáljuk, és újból a három pont birtokában hagyjuk majd el a pályát. A céljaink miatt továbbra is győzelmi kényszerben vagyunk, hiszen a közvetlen riválisaink is sikerrel jártak. Az összeállításról majd csak pénteken délelőtt döntök, de az biztos, hogy lesz változás a kezdőcsapatban - mondta Varga István, az FC Fehérvár vezetőedzője, aki Nagy Danira nem számíthat, hiszen megkapta az 5. sárga lapját.

Ma 15 és 18 óra között az elővételi pénztár nyitva lesz, míg pénteken a stadion kapuit 17 órakor nyitják ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!