Sportvilág

2006.07.01. 02:26

Olasz bunda majd a vb után

Róma (mti) - A bíróság július 10-én hozza nyilvánosságra első fokú döntését az olasz labdarúgás legnagyobb bundabotrányában. Ezt az Olasz Labdarúgó ...

Mórocz Zsolt

Róma (mti) - A bíróság július 10-én hozza nyilvánosságra első fokú döntését az olasz labdarúgás legnagyobb bundabotrányában. Ezt az Olasz Labdarúgó-szövetség jelentette be, minden bizonnyal azért, hogy a válogatott teljesítményét ne befolyásolja a határozat, hiszen ha az együttes a pénteki negyeddöntőben legyőzi Ukrajnát, akkor - az elődöntő után - a jövő szombati bronzmeccsen vagy a vasárnapi fináléban mindenképpen szerepelni fog. A bírósági meghallgatások terveink szerint 7-én vagy 8-án befejeződnek, majd a bíróság 9-én visszavonul meghozni a döntést, amelyet 10-én hirdet ki - mondta az olasz szövetség szóvivője. Francesco Saverio Borrelli ügyész a nyomozás lezárta után 180 oldalas jelentést nyújtott át a bíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!