Sportvilág

2006.10.24. 02:28

Kézilabda: férfi és női kupasikerek

Budapest (mti) - Nehezen nyert a sok hibával játszó Pick Szeged a vendég fehérorosz Breszt Meskovo ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjá ...

Kovalcsik Katalin

Budapest (mti) - Nehezen nyert a sok hibával játszó Pick Szeged a vendég fehérorosz Breszt Meskovo ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjában, a 4. fordulóban. Pick Szeged-Breszt Meskovo (fehérorosz) 28-23 (14-10). A Szegednek ez volt az utolsó hazai mérkőzése a csoportban, november 4-én a címvédő spanyol Ciudad Real, majd 11-én a svájci Schaffhausen otthonában lép pályára. Várhatóan utóbbi mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az MKB Veszprém különösebb megerőltetés nélkül nyert a szlovák Povazska Bystrica otthonában az A csoportban. Povazska Bystrica (szlovák)-MKB Veszprém 30-46 (16-22). A Kiskunhalas 34-22-re nyerte az első, hazai mérkőzést, így a visszavágó formalitásnak ígérkezett. A vendéglátók mindent elkövettek, hogy bosszantsák Zsiga Gyula vezetőedző csapatát: a fehérorosz-lengyel határon hét és fél órát kellett várni. De így is: Gorodnyicsanka Grodno (fehérorosz)-Kiskunhalas 23-35 (10-19). A Kiskunhalas kettős győzelemmel ment tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!