Sportvilág

2009.04.09. 02:29

Két győztes mérkőzés után

Székesfehérvár - A Fehérép-Alcoa FKC rájátszásra készülő NB I-es női kézilabdacsapata a szlovák SKP Bratislava ellen játszott tegnap két mérkőzést. Mindkét találkozót megnyerték.

Silye Sándor

Délelőtt 30-27 (11-14), délután 28-26 (11-15)-re nyertek a fehérépesek, és mindkét mérkőzésen a második félidőben nyújtottak jobb produkciót a játékosok. De csodát nem lehetett várni tőlük, kemény munka közepette léptek pályára és oldották mérkőzéssel a mindennapok monoton gyakorlását. Délelőtt Szikora, Trimmel védte a kaput, Triscsuk 11 (6), Vincze 8 (2), Lévai 3, Azari 2, Siti 2, Tilinger 2, Nikolics, Vaszari 1-1 góllal járult hozzá a sikerhez, pályára lépett még Emberovics, Szegedi és Vijunaite .

Délután az első játékrészben még kevésbé találták az ellenszerét az ellenfél - akik a cseh-szlovák összevont bajnokságot megnyerték, és jelenleg a 3. helyen állnak - játékának. Baj volt a figyelemmel, a koncentrációval, ezt az eladott labdák jelezték. Egy-egy villanás volt, ami biztatást adhatott a rájátszásra, mint Várkonyi erőteljes játéka, vagy Szikora védései. A Szikora - Vincze 4/2, Triscsuk 7/2, Tilinger 5, Vijunaite, Lévai 3, Azari, csere: Trimmer (kapus), Vaszari 3, Kocsis, Várkonyi 1, Emberocics 1, Nikolics 2, Szegedi 2, Siti összetételű csapatnak az első játékrészben a védekezéssel is akadtak gondjai. Miután a játék eme elemében javultak térfélcsere után, délután is győztek. Sótonyi László vezetőedző főleg a fiatalok, az eddig nem sok lehetőséghez jutó cserejátékosok produkciójára volt kíváncsi, de mint mondta, maradt még dolguk...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!