Sportvilág

2009.01.06. 03:29

Három mérkőzést játszik a héten az Albacomp

<b>Székesfehérvár</b> - Az Albacomp férfikosárlabda-csapatára ezen a héten három mérkőzés vár, három roppant nehéz összecsapás. Szerdán a Falco jön, hétvégén pedig a CEBL négyes döntőjét rendezik.

Silye Sándor

Szombaton nagy rangadót nyertek az albások Dombóváron, szerdán a pillanatnyilag a 3-4. helyen álló tavalyi bajnok Falco KC látogat Fejérbe. Nagy meccs lesz, híreink szerint sokan kísérik el a vasi alakulatot, ami azt jelenti, hogy a kosárlabda fehérvári barátaira is nehéz meccs vár .

A hétvégén következik az a torna, amelyre magyar férficsapat még sohasem jutott ki, nevesen egy kontinensviadal Final Four-jába. Az Albacomp néhány éve eljutott Svájcba, de csak a területi döntőig jutottak akkor Spivey-ék. Most nem, és az a két csapat, amelyik szombaton kiharcolja a jogot a vasárnapi aranycsatára, a FIBA ajándékaként szabadkártyát kap egy igazi nagy kontinens-sorozatra. Megvan a szombati nap programja és a párosítás is. Először a házigazda Timisoara játszik a Novy Jicin-nel televíziós mérkőzést, majd 20 órakor következik az Albacomp és az osztrák Kapfenberg összecsapása. Mint Halm Rolland szakosztályigazgató elmondta, a szakvezetők az osztrák csapatot tartották a legjobb ellenfélnek, de figyelemre méltó, hogy a Kapfenberg veretlenül jutott a négyes döntőbe!

Vasárnap 16-kor a vesztesek a bronz-, 18 órakor a nyertesek az aranycsatát vívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!