Sportvilág

2006.10.20. 02:29

GPAz 50. évforduló sporteseményei

Székesfehérvár (sis) - Október 23-a tiszteletére társadalmi, politikai, kulturális és sportmegmozdulások sokasága lesz. Ezúttal a megyeszékhely sportrendezvényeit ismertetjük.

Silye Sándor

A rendezvények sora már tegnap megkezdődött. A Halesz parkban 14 iskola 360 diákja teljesítette a hagyományos Kegyeleti futás távját. Az általános iskolásoknak egy kör 1956 méter volt, a középiskolások számára 2006 méter. Szombaton 9 és 14 órakor a Tóparti Gimnázium tornatermében 1956 emlékére néven tollaslabdaversenyt rendeznek, és aznap lesz a szintén hagyományos Köztársaság napja gyermek és felnőtt úszóverseny első napja a fedett uszodában a Hullám 91 UVE szervezésében. Folytatás: vasárnap. Vizes esemény lesz 23-án 13 órakor az uszodában az M.P.S. Alba Fehérvár Póló SE-Szentes NB I/B-s vízilabdamérkőzés. Vasárnap az LSE Kiskút utcai pályáján 9 órakor kezdődik a kispályás ünnepi torna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!