Sportvilág

2006.07.17. 02:29

FIFA-játékvezetők is a partvonalon kívül

Székesfehérvár (mj) - A labdarúgó játékvezetői országos keret edzőtáborozása után kiderült, hogy többen nem feleltek meg a kritériumoknak. A Fejér megyeiek nem vallottak kudarcot.

Mórocz Zsolt

Kecskeméten tartották az országos keret edzőtáborát, ahol a résztvevők orvosi vizsgálaton és fizikai teszteken vettek részt. Az egészségi felmérést követte a nemzetközi követelmények alapján összeállított fizikai, különböző távolságú sorozatfutások teljesítése. Miután az eredményeket kiértékelték, Vágner László, a Magyar Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságának elnöke bejelentette, hogy többen is kikerültek a FIFA-, illetve az országos keretből. A makacs sérülése miatt Hanacsek Attila befejezte pályafutását; Saskőy Szabolcsot a büntetőügye miatt törölték a névsorból; Dubraviczky Attilát pedig azért minősítették vissza a megyei szintig, mert a minimális követelményeket sem teljesítette. A Fejér megyeiek Arany Tamás, Mészáros István, Pánczél Krisztián, Kovács Gábor és Viszokai László eleget tett a teszt előírásainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!