Sportvilág

2010.06.09. 12:09

F1 csatorna - felpörgetve

Célunk továbbra is a motorsportokat kedvelők közösségi élményének a fokozása! - írja az F1 csatorna, amely már a facebookon is elérhető.

Motorsportcsatorna

Bő egy éve indult az oldalunk, és már a kezdetekkor szerettük volna elérni azt, hogy minél több formában megoszthassuk veletek a gondolataink, illetve Ti olvasók is tudjatok velünk együtt vitázni a mindannyiunk által kedvelt kategóriák hőseiről, legyen az Forma-1-es, avagy sem - írja a portál.

Idén már megtalálhattok minket a facebookon is, ahol már most 156 tagunk van, pedig különösebben még ez sem volt publikus, egy hete került ki a főoldalra az ikonja. Itt is nyugodtan kommentelhetitek a cikkeket, vagy akár a cikkeinket is "lájkolhatjátok".

Amikor személyesen ott tudunk lenni valamilyen eseményen, akkor jön igazán jól nekünk, és Nektek is a twitter Célunk itt elsősorban az, hogy egy-egy mondattal visszaadjunk a hangulatból valamit, ahol épp tudósítóként jelen vagyunk.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!