Sportvilág

2009.04.04. 02:29

Az előjelek Polgárdi felé mutatnak

Székesfehérár - A hét végén a 20. fordulót rendezik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A találkozókat 16.30-kor játsszák.

Parall Bálint

Szerdán pótoltak egy elmaradt mérkőzést a pontvadászatban. A Pusztavám-Sárszentmihály találkozó 2-2-es döntetlennel zárult. Takács Zoltán és Pauer György találatára Gál Péter válaszolt.

A 20. fordulóban a tavasszal két ellentétes utat bejáró együttes csap össze Polgárdiban.

Hol van már a tavalyi hó?! - sóhajthatnának fel a pálhalmai rajongók. Az újonc Pálhalma ugyanis ragyogóan kezdte az őszt, csak a 8. fordulóban szenvedett először vereséget a Kislángtól. 

Igaz, ez meg is rendítette az addig szárnyaló csapatot, hiszen utána meglehetősen rapszodikusan teljesítettek Nagy Zoltán tanítványai, de ezzel együtt is a dobogón fejezték be az idényt. 

A folytatás már nem sült el túl jól, még akkor sem, ha beerősített a csapat. A Pálhalma jelenleg három döntetlennel és egy győzelemmel már az ötödik a tabellán.

A Polgárdi ezzel szemben a rapszodikus ősz után kivirult tavasszal, hiszen legyőzték a Kislángot, a Pusztavámot és az Etyeket, egyedül a Sárszentmihálytól kaptak ki, akkor is mindössze egy gólt kaptak a megye - az Alba Regiával holtversenyben - harmadik leggólerősebb támadósorától.

Az előjelek tehát a Polgárdinak kedveznek, pláne úgy, hogy az eltiltásából Hencz Gábor is visszatér, stabilizálva ezzel a védelem jobb oldalát. (A Pálhalmában nincs eltiltott játékos.)

A 20. forduló párosítása. A mérkőzéseket egységesen 16.30-as kezdéssel játsszák: Sárszentmihály-Alba Regia (szombat), Bakonycsernye-Kápolnásnyék, Aba-Sárvíz- Szabadegyháza, Polgárdi-Pálhalma, Sárosd-Pákozd, Pusztavám-Etyek, Bicske-Martonvásár, Sárszentmiklós-Kisláng.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!