Sportvilág

2009.05.26. 02:29

Az Alba Volán SC sikerei

Székesfehérvár - Az Alba Volán SC tegnap tartotta éves közgyűlését. A kötelező feladatok mellett volt okuk örülni is.

Silye Sándor

Csáder Dezső sportklubelnöki minőségében első ízben vezényelte le a közgyűlést. Először beszámolót hallgathattak meg a résztvevők a legutóbbi közgyűlés óta eltelt időszakról. Volt mit mondania az elnöknek, hiszen jégkorongozóik - a magyar válogatottban 13 játékos, plusz gyúró, orvos, menedzser - részt vettek az A-csoportos jégkorong vb-n. A volános csapat egy helyet előre lépett az EBEL-ben, és megszerezte a magyar bajnoki címet. Öttusázóik tavaly 40 világbajnoki és Európa-bajnoki érmet hoztak haza, ami a világ öttusáját tekintve is kiemelkedő. A szakosztályon belül elnökváltás volt, az egyesületi elnökké előlépett Csáder Dezsőt Erős István váltotta, a szakmai munkát a visszavonult Kulcsár Antal helyett Korponai István irányítja. Az elégedettség hangján szóltak a lövész, a természetjáró és a tömegsport szakosztályról is.

A kötelezők között szó esett az ellenőrző bizottság, és a könyvvizsgálók jelentéséről. Mindegyik beszámolót, jelentést elfogadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!