Sportvilág

2009.04.28. 02:29

A veszprémiekkel hangolnak Szegedre

Dunaújváros/Veszprém - Az alapszakasz utolsó mérkőzésén, ma 19 órakor az MKB Veszprém otthonában szerepel a Dunaferr SE NB I-es férfikézilabda-csapata.

Gallai Péter

Célegyenesbe fordul lassan a Budapest Bank Liga küzdelemsorozata, hiszen a jövő héten már a bajnoki elődöntőket vívják az első négy helyen végzett csapatok. Ám előtte - amolyan utolsó felkészülésként - a Dunaferr SE a bajnoki cím védőjével játszik a Veszprém Arénában, ezzel a párharccal fejeződik be az alapszakasz. (A mérkőzés 19 órakor kezdődik, és a Sport1 élőben közvetíti.) 

Mindkét gárda számára ez utolsó gyakorlási lehetőség lesz, ami után Mocsai Lajos csapata a negyedik helyen végzett PLER-rel, amíg a Dunaferr a 2. Szegeddel csatázik majd a döntőért. Az újvárosiak mestere, Imre Vilmos kifejezetten örült, hogy a bakonyiakkal zárják az alapszakaszt. Hiszen az elődöntőt is idegenben kezdi együttese, hasonló körülmények között, egy roppant erős ellenféllel szemben. A Dunaferr vezetője azt is leszögezte: csak saját magukkal foglalkoznak, nem nézik, mi történik a Pick háza táján, amelynek keretét meccseket eldönteni képes játékosok alkotják. Ismerve Mocsai Lajos mentalitását, a Veszprém sem veszi majd félvállról a találkozót, ráadásul Pericsék a Magyar Kupa megnyerése után feldobott állapotban várhatják az összecsapást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!