Sportvilág

2011.09.23. 15:59

48 megyei atléta lesz az ob-n

Székesfehérvár - A szeptemberi tanévkezdést követően rendezik meg Tatabányán a 13-15 éves korosztály legjelentősebb atlétikai versenyét, az országos bajnokságot.

Silye Sándor

Szokásosan nagy mezőny méri össze majd erejét a serdülők versenyében, hiszen nagyon sokan jelezték részvételi szándékukat  a rendező tatabányaiaknak. Fejér megyét az ARAK és a Hunyadi DSE képviseli.
Az ARAK 84 számban  - futók, ugrók, dobók - indul.  A három  évfolyamon 42 versenyzőjük két  napon keresztül küzd az érmekért és a rangos helyezésekért. A 15 évesek az október 2-ai serdülő-válogatott viadalára szeretnék kvalifikálni magukat a magyar válogatottba. Erre legnagyobb eséllyel Zsiga Mónika, Szabó Eszter, Bozsák Ádám és Szabó Dániel küzdhet.
A Hunyadi DSE 6 versenyzőt indít, valamennyit a 3, illetve az 5 km-es gyaloglásban. Balogh Ákos (15 éves), Baráth Barbara (13), Reiber Dominka éremesélyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!