Sportvilág

2011.08.14. 18:12

Grósz Béla bizonyult a legjobb szingósnak

Kincsesbánya - A szenior kerékpáros országos bajnokságon a rendező Szingo SE sportolói közül, csak a veterán birkózó vb-ezüstérmes Grósz Béla léphetett a dobogóra.

Matók János

A Szingo SE által rendezett  hagyományos kerékpáros verseny -  a szenior országos bajnokság  -  szervezési hibák miatt,  a szokásos június utolsó hét végéje helyett augusztus 14-én került megrendezésre. Talán ez volt az oka annak, hogy  a szokásos  létszámnak a fele, 89 kerékpáros indult a 8 kategóriában. A Szingo  szempontjából elmaradtak a jó  eredmények: a tavalyi 3 első hely után, a klubnak  be kellett érnie  egy  ezüstérmes hellyel, amit ráadásul a mintegy fél éve  bringázó fanatikus sportember,  idősb  Grósz Béla szerzett  a Szingónak! Eredmények, a női győztes:  Kormos Veronika (Pécs).   Férfiak, Vitál Kupa I. (19 évesig): 1. Nagyenye Bence (Szekszárd).  Vital Kupa II. (20-29 évesek): 1. Petsuk Zoltán (Bp). Vital Kupa III.  (20-30 évesek): 1. Specziár Viktor (Siófok), ...5. Pordány Botond (Szingo SE).   Intersport Kupa,  szenior I. (41-50 évesek): 1. Balázs Attila (Szekszárd). A Szingo elnöke, Sebestyén László     a végére elfáradt a sok akciózásban.  Asztalos Sándor Emlékverseny,  szenior II. (51-60 évesek): 1. Erb Zsolt (Pécs), Nagy Picasso Attila defekt miatt az első helyről állt ki.    Szenior III. (60 felett): 1. Hóbor Lajos (FTC),  2. Grósz Béla, ... 4. Boros Pál (Szingo).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!