Sportvilág

2011.07.21. 10:54

Kőkeményen edzettek és vizsgáztak a Zen Bu Kan Kempósok Bodajkon

A Fejér megyei Bodajk városában rendezte meg idén is a nyári edzőtáborát a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet. Az egy héten át tartó eseményre mintegy 250 kempós érkezett az ország különböző szegleteiből.

feol.hu

Egertől Pécsig szinte valamennyi nagyobb település kempo klubja képviseltette magát a bodajki Zen Bu Kan Kempo edzőtáborban. Az egy hetes programban a szokásos edzéseken kívül hajnali és éjszakai tréningek, MMA és Grappling edzések és küzdelmek vártak a kempósokra, akik közt kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt akadtak.

A tábor egyik fontosabb eleme a zárásként megtartott övvizsga volt, mely során nagyon megizzadtak a sportolók. A kemény fizikai és szellemi erőpróbán többek közt Hanshi, Lévai László 7. danos, Kyoshi, Durkó Zoltán 6.danos valamint Renshi, Papp Valér, Renshi, Takács Attila, Kabina Balázs és Renshi, Bakos Balázs 4. danos kempo mesterek előtt kellett bizonyítani.

A fáradságos edzésmunkák közepette természetesen pihenésre is jutott egy kevés idő: a bodajki strandon mindenki jól szórakozott.

Az idei edzőtábor nagy létszáma Gáncs Ferenc 3. danos kempo mester, szervező érdemeit is mutatja, hiszen amióta ő felel a lebonyolításért, azóta igen magas szakmai színvonal és fokozatosan bővülő létszám jellemzi az egy hetes „kiképzést”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!